VINNERE: I fjor vant Bayern München finalen, i år vant Dagbladet quizen. Nå kan du teste om du kan like mye som oss om Champions League.Foto: AP /Michael Sohn/ NTB Scanpix
VINNERE: I fjor vant Bayern München finalen, i år vant Dagbladet quizen. Nå kan du teste om du kan like mye som oss om Champions League.Foto: AP /Michael Sohn/ NTB ScanpixVis mer

Kan du like mye om Champions League som Dagblad-sporten?

Test deg selv.

(Dagbladet): I ettermiddag ble det klart at Dagbladets sportsredaksjon vant Viasats høytidelige Champions League-quiz 2014 i kamp med alle de andre store norske avisredaksjonene.

VG, NTB, Aftenposten og Nettavisen ble alle veid og funnet for lette av Viasat, som kunne konstatere at den største kunnskapen om Champions League befinner seg i toppetasjene av Havnelageret i Oslo.

Med den uslåelige summen 41 poeng av 41 mulige var det lite de andre avisene kunne gjøre med sportsgutta i Dagbladet.

Merkelig, sier kanskje du, og mener at du tidvis avslører både én og tre faktafeil i spaltene våre.

Nå kan du få prøve deg på den samme quizen og se om du matcher kunnskapen vår. Men siden vi tross alt var tre personer i svarpanelet gir vi deg alternativer til hvert spørsmål for å jevne ut den forskjellen.

I den opprinnelige quizen var det bare  fem av spørsmålene som kom med alternativer. Svarene er vektet ulikt også, slik at du får ulikt antall poeng rangert etter vanskelighetsgrad.

Maksimal score er altså 41 poeng. Matcher du den?

NB. Quizen fungerer dessverre ikke på mobil.