Kan en brasiliansk 18-åring erstatte Ronaldo?

United jakter stortalent.

ETTERTRAKTET: Douglas Costa er bare 18 år gammel, men europeiske storklubber har likevel fulgt ham i to år. Foto: REUTERS
ETTERTRAKTET: Douglas Costa er bare 18 år gammel, men europeiske storklubber har likevel fulgt ham i to år. Foto: REUTERS Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||(Dagbladet.no) Manchester United får - når overgangsdetaljene er i orden - 824 millioner kroner for å slippe Cristiano Ronaldo til Real Madrid.

Det gir rødtrøyene handlefrihet.

Nå kan det se ut som sir Alex Ferguson er villig til å bruke noen av disse millionene på en brasiliansk 18-åring.

Følges av flere klubberAngrepsspilleren Douglas Costa har lenge vært i Uniteds søkelys, og ifølge The Independent skal engelskmennene nå være klare for å legge inn et bud på Gremio-spilleren.

- De har sett seg ut fire-fem potensielle erstattere for Cristiano Ronaldo, og Douglas er en av dem, sier agent Cesar Bottega til Radio Gaucha.

Det er imidlertid ikke bare speiderapparatet til United som har fått øye på Douglas Costa. Sky Sports melder at også klubber som Real Madrid, Barcelona og Inter har fulgt 18-åringen det siste halvannet året.

- Vi har blitt kontaktet av en rekke klubber, deriblant Manchester United, men også søramerikanske klubber, sier agent Gaucha.

- Benzema blirSir Alex Ferguson er ikke bare på talentjakt, med friske midler på vei inn jakter han også på etablerte stjerner. Ett av navnene som har blitt nevnt hyppig de siste ukene er Bayern Münchens Franck Ribery - som også flere andre europeiske storklubber har i kikkerten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer