Kan få 1,6 millioner i ukelønn

- Man. Utd. vil friste med lønnsøkning, skriver engelske aviser.

Britiske medier hevder søndag at Cristiano Ronaldo skal lokkes med en ukelønn på 1,6 millioner kroner for å bli i Manchester United de neste seks årene.

Ronaldo har for tiden en ukelønn på småpene 120.000 pund (ca. 1,3 millioner kroner). Men portugiseren kan kjøpe seg ut av kontrakten etter årets sesong. Derfor har Uniteds manager Alex Ferguson bedt klubbledelsen tilby stjernespilleren en ny kontrakt.

- Vi er klare for det. Vi har nok ammunisjon, sier Ferguson ifølge Sunday Telegraph.

Ifølge avisen vil United tilby Ronaldo en kontrakt med en ukelønn på 150.000 pund (1,62 millioner kroner) fram til 2014.

Ronaldo var midtpunkt i årets lengste, og kanskje mest forvirrende, overgangssaga. Til tider virket det sikkert at han ville gå til spanske Real Madrid, men United nektet å selge ham.

Ferguson havnet i en bitter ordkrig med Reals president Ramon Calderon. Lørdag sendte Ferguson en ny beskjed til Real-presidenten, etter at Ronaldo scoret to mål i 4-3-seieren over Hull.

- Vi har spilleren vi vil ha, de har ikke spilleren de vil ha. Calderon lovet alle at han skulle få gutten, og noe av det han sa var latterlig. Det var aldri tvil om at Ronaldo skulle bli, sa skotten.

(NTB)

KAN BLI RIK(ERE): Cristiano Ronaldo fristes med svimlende summer, ifølge engelske medier. Foto: ANDREW YATES/AFP/SCANPIX
KAN BLI RIK(ERE): Cristiano Ronaldo fristes med svimlende summer, ifølge engelske medier. Foto: ANDREW YATES/AFP/SCANPIX Vis mer
Kan få 1,6 millioner i ukelønn