- Kan få den kjedeligste ligaen i verden

«De fire store» er for suverene, mener Keegan.

Newcastle-manager Kevin Keegan sier at klubben er sjanseløs på å komme inn blant de fire beste i serien i hans regjeringstid.

Keegan har tre år igjen av kontrakten med Newcastle, og han sier at klubben skal slite hardt selv med å bli nummer fem i den engelske serien i løpet av den perioden.

Før den siste serierunden er det sikkert at Manchester United og Chelsea plasserer seg som nummer én eller to, Arsenal blir helt sikkert nummer tre og Liverpool tar 4.-plassen.

Keegan mener at Newcastle muligheter til å utfordre «De fire store» er lik null.

- Denne ligaen står i fare for å bli den kjedeligste, men største i verden. Vi prøver å vinne ligaen bak de fire store, sier Keegan.

- Hvis eieren gir meg midler, er vi kanskje i stand til å vinne 2.-divisjon i eliteserien, fastslår den tidligere storscoreren bombastisk.

Med det mener Keegan at klubben i beste fall kan ta 5.-plassen.

- Jeg er ikke skuffet. Jeg hadde på følelsen at det var slik før jeg kom tilbake som manager, og slik er det.

ÉN LIGA FOR DE FIRE STORE, OG ÉN FOR DE ANDRE: Kevin Keegan satser på å vinne ligaen neste år, den bak de fire store. Foto: AFP
ÉN LIGA FOR DE FIRE STORE, OG ÉN FOR DE ANDRE: Kevin Keegan satser på å vinne ligaen neste år, den bak de fire store. Foto: AFP Vis mer

- De neste kampene de fire store taper, er kampene mot hverandre. Med all respekt. Et slikt lag har ikke jeg, konkluderer Keegan.

(NTB)