Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kan få selskap av Ronaldinho

Siste bevegelser i sommerens mest hysteriske overgangssak: David Beckham åpner munnen og ryktene sier at brasilianske Ronaldinho er på vei til Real Madrid.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det første skjedde da herr og fru Beckham i går satte av tid til en liten pressekonferanse under markedsføringsturneen i Tokyo. Det andre skjedde gjennom spaltene til den anerkjente franske sportsavisa L'Equipe.

- Jeg er utrolig spent, og ser på det å bli Real Madrid-spiller som en fantastisk utfordring, sa Beckham.

Og dette:

- Dette blir like mye en utfordring utenfor banen som på. Jeg gleder meg.

Til Japan?

Og siden Beckham i øyeblikket er i Japan, så var det naturligvis en frekkas av en japansk journalist som spurte om Beckham ser for seg en framtid i japansk fotball. Beckham skal ha svart følgende:

- Det kan kanskje åpne seg noen muligheter mot slutten av karriéren, men jeg har fortsatt mange år igjen.

Også kona Victoria krydret med selvfølgeligheter.

- Vi er utrolig stolte av David, og utrolig spente på framtiden, forsikret hun.

Til United?

Og framtida skal kanskje oppleves i tett kompaniskap med brasilianske Ronaldinho, skal vi tro L'Equipe. Ronaldinho spiller i øyeblikket for franske Paris St. Germain, og i følge avisa skal de to storklubbenes presidenter ha vært i samtaler om en overgang .

I forrige uke sa Roberto Assis, Ronaldinhos bror og agent, at også Manchester United, Barcelona, AC Milan og Inter var interesserte - i tillegg til Real Madrid.

Gentleman

Ifølge treneren i Paris St. Germain, Vahid Halilhodzic, har klubben og Ronaldinho en gentlemansavtale om at brasilianeren ikke skal dra før kontraktens utløp i 2006. Men den franske klubben sliter økonomisk. Budsjettet må kuttes fra 625 til 400 millioner kroner. Et salg av Ronaldinho kan bety 120 millioner ekstra. Og da forsvinner naturligvis alle gentlemanprinsipper.

TAPTE: Ronaldinho og Brasil tapte 1-0 mot Kamerun i Kontinental Cup i Frankrike i går. Her er Ronaldinho i duell med Kameruns Bill Tchato.
NUMMER 11: David Beckham ler da han blir presentert for en Real Madrid-trøye med nummer 11 på ryggen i Tokyo i går.