Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kan fengsles for sex med 14-åring

Tidligere Arsenal- og Bradford-spiller Tyrell Robinson er i trøbbel etter å ha hatt sex med en 14-åring.

I TRØBBEL: Tidligere Bradford-spiller Tyrell Robinson risikerer fengselsstraff. Foto: Stephen Wright / Prosports / REX / NTB Scanpix
I TRØBBEL: Tidligere Bradford-spiller Tyrell Robinson risikerer fengselsstraff. Foto: Stephen Wright / Prosports / REX / NTB Scanpix Vis mer

Den 22 år gamle fotballspilleren Tyrell Robinson risikerer å havne i fengsel etter å ha innrømmet seksuell omgang med en 14-åring. Han har også innrømmet at han videresendte bilder gjennom Snapchat.

Hendelsen skal ha funnet sted 13. august 2018 i Bradford.

Det skriver blant annet BBC.

DØMT: Philip Manshaus (22) dømmes til 21 års forvaring med 14 år minstetid. Video: NTB Scanpix Vis mer

Han har allerede blitt satt i fengsel, men seinere blitt løslatt gjennom kausjon. Han vil få sin endelige dom på et seinere tidspunkt, og rettssaken vil finne sted 12. april neste år.

Robinson er om dagen klubbløs, etter at han fikk sparken av Bradford som følge av anklagene.

Fotballspilleren har også blitt anklaget for å ha delt et bilde av en mindreårig i desember i 2017, men det benekter han selv.

- Alle alternativer vil være åpne for dommeren som skal behandle saken din, og det vil innebære muligheten for fengselsstraff, sier dommer i saken Jonathan Rose, ifølge BBC.

Robinson spilte altså sist for Bradford, men han har også vært en del av Arsenals akademi som ungdom.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!