Stjernene med usikker framtid:

Kan gå gratis

Til sommeren kan fotballklubbene signere en rekke spillere på utgående kontrakt helt gratis. Derfor blir det meget spennende å se hva som skjer med stjerner som Lionel Messi, Sergio Ramos og Sergio Agüero.

SUPERSTJERNE: Lionel Messi er en av tidenes beste fotballspillere, men kontrakten til argentineren utløper etter sesongen. Her fra oppgjøret mot Huesca på Camp Nou i mars. Foto: Lluis Gene/AFP
SUPERSTJERNE: Lionel Messi er en av tidenes beste fotballspillere, men kontrakten til argentineren utløper etter sesongen. Her fra oppgjøret mot Huesca på Camp Nou i mars. Foto: Lluis Gene/AFP Vis mer
Publisert

Storklubber som Bayern München, Real Madrid, Liverpool, Barcelona og AC Milan risikerer å miste flere spillere. Noen har en usikker framtid og har ikke forlenget kontraktene sine, men spillere som Aguero er ferdig i Manchester City ved sesongslutt.

Disse profilerte stjernene kan faktisk utgjøre en hel startellever:

Gianluigi Donnarumma (22), AC Milan:

Den italienske målvakten debuterte for AC Milan allerede som 16-åring. Siden det har han vært det soleklare valget helt bakerst i Milano.

22-åringen har allerede rukket å få hele 241 kamper for storklubben, og er en strålende målvakt som enhver klubb bør ha på radaren.

Donnarumma har også fått med seg 24 landskamper og er Italias førstevalg helt bakerst på banen. Denne sesongen står med målvakten med 38 kamper fordelt i Serie A og Europa League.

Lucas Vázquez (29), Real Madrid:

Først ut i forsvaret er Real Madrids, Lucas Vázquez. Den spanske 29-åringen er meget allsidig, og kan bekle flere posisjoner på banen.

Opprinnelig en høyrekant med god fart, men har vært Real Madrids førstevalg på høyreback denne sesongen, grunnet landsmann Carvajals skadeproblemer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer