Kan gå rettens vei for å bli Liverpool-spiller

Gabriel Heinze.

(Dagbladet.no): - Jeg kan garantere at Liverpool ikke skal få Gabriel Heinze, sverget Sir Alex Ferguson på en pressekonferanse torsdag.

Men skal man tro lokalavisa i Liverpool, Liverpool Echo, må United-bossen svelge en skikkelig Heinze-kamel i løpet av de neste ukene. Avisa skriver at Gabriel Heinze vil bringe Manchester United for retten dersom de ikke lar ham gå til Liverpool.

Argentineren skal nemlig ha en klausul i kontrakten, signert av United-direktør David Gill, som forplikter klubben til å slippe Heinze dersom det kommer bud på over seks millioner pund.

Og uheldigvis for Ferguson skal det ikke stå «for alle unntatt Liverpool» med liten skrift nederst i kontrakten.

Seks millioner pund er overkommelig for Liverpool, som allerede har fått et konkret bud avvist av United. Gill gjentok i går at det er uaktuelt å selge til rivaler, men ifølge Liverpool Echo er Heinzes rådgivere trygge på at en rask rettshøring vil få United på andre tanker.

Om argentineren skulle gjøre alvor av rettstruslene, vil han trolig gå fra kultstatus til forræderstatus blant fansen på Old Trafford.

Da blir han samtidig den første United-spilleren som går direkte til Liverpool siden Phil Chisnall gjorde det i 1964.

VIL VEKK: Gabriel Heinze skal være forberedt på å bringe Manchester United til retten for å bli Liverpool-spiller. Foto: EPA
VIL VEKK: Gabriel Heinze skal være forberedt på å bringe Manchester United til retten for å bli Liverpool-spiller. Foto: EPA Vis mer