- Kan garantere at vi rykker ned med denne poengsummen

AaFK-leiren nekter å ta av etter sin fjerde strake hjemmeseier.

TAR IKKE AV: Aalesunds Fredrik Ulvestad feiret sin 3-0-scoring mot Stabæk med supporterne, men feiring blir det lite av selv om AaFK tok et langt steg vekk fra den verste nedrykksstriden.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
TAR IKKE AV: Aalesunds Fredrik Ulvestad feiret sin 3-0-scoring mot Stabæk med supporterne, men feiring blir det lite av selv om AaFK tok et langt steg vekk fra den verste nedrykksstriden. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• AaFK - Stabæk 3-0ÅLESUND (Dagbladet): AaFK hadde store planer om å feire sitt hundreårsjubileum på samme måte som nabo Molde gjorde under Ole Gunnar Solskjær i 2011.

I stedet ble sesongstarten et mareritt uten like, og sunnmøringene måtte innse at denne sesongen handler om å redde plassen og intet annet.

Etter tangotrøyenes fjerde strake hjemmesier mot Stabæk er den operasjonen snart i boks. Med sju poeng ned til nedrykk og fem poeng til kvalifiseringsplassen, samt best målforskjell av lagene på nedre halvdel, ser det lysere ut enn noen gang for AaFK hittil i 2014.

Frykter fortsatt nedrykk Det tok tid før medaljejaktende AaFK-spillere innså alvoret, men nå er denne holdningen så innprentet at de ikke senker skuldrene av den formidable formstigningen.

- Jeg kan garantere at vi rykker ned med 28 poeng. Vi må bare peise på videre mot Rosenborg på Lerkendal. Det er fullt mulig å vinne der også, sier keeper Sten Grytebust til Dagbladet.

- Vi kan ikke senke skuldrene nå. Alvoret er der fortsatt. Dette var nok et steg i riktig retning, men vi må være like god også i de kommende kampene, mener AaFK-trener Jan Jönsson.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer