Kan gi Thorpe OL-plassen

Lagkameraten Craig Stevens som fikk plassen da Ian Thorpe ble disket, har hatt sin verste uke.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Ian Thorpe kan likevel få sjansen til å forsvare sitt OL-gull på 400 meter fri. Lagkameraten Craig Stevens vurderer å trekke seg fra distansen.

- Jeg skal ta en uke fri og tenke på det, sier Stevens etter at han i dag kvalifiserte seg til sommerlekene også på 1500 meter fri.

Thorpe ga svømme-Australia sjokk da han på åpningsdagen av OL-kvalifiseringen forrige helg ble disket på 400 meter fri etter tjuvstart i innledende heat. Han mistet balansen på startblokken og gikk i vannet før startskuddet.

Det australske svømmeforbundet opprettholdt diskingen til tross for massive protester fra publikum og media.

Grant Hackett og Craig Stevens tok de to første plassene i finalen og er dermed kvalifisert for distansen i OL i Aten. 23-årige Stevens har hatt enormt press på seg for å gi bort plassen dersom han ble OL-klar på favorittdistansen 1500 meter.

I dag tok han sølv bak Hackett igjen, til tross for en svært tøff uke.

- Jeg har måtte ta sovetabletter for å komme gjennom denne uka. Den har følelsesmessig vært min verste noen gang, innrømmet Stevens, som nå reiser på ferie for å slappe av, fiske og tenke på OL.

(NTB-Reuters)

KAN FÅ PLASSEN:</B> Ian Thorpe har fortsatt en sjanse til å forsvare OL-gullet på 400 meter fri.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer