Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mangnus Wolff Eikrem var ute resten av sesongen

Kan gjøre sjokk-comeback

Magnus Wolf Eikrem var egentlig ferdig for sesongen. Torsdag trente han for fullt med laget.

I TRENING: Magnus Wolff Eikrem kan bli klar til kampen mot Rosenborg. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB Scanpix
I TRENING: Magnus Wolff Eikrem kan bli klar til kampen mot Rosenborg. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB Scanpix Vis mer
  • Rosenborg - Molde søndag klokken 20:00

Det melder Romsdals Budstikke.

Eikrem har ikke spilt noen minutter siden de møtte Brann i Bergen 6.oktober. Moldes midtbane-elegant var egentlig ferdig for sesongen etter en ankelskade. Torsdag trente han likevel for fullt med laget, og det spekuleres i om han blir klar til derby-kampen mot Rosenborg søndag.

- Kan ikke utelukke helt

Molde-profilen måtte stå av sist hjemmekamp mot Haugesund. Før kampen sa Molde-trener Erling Moe at det kunne være snakk om et langvarig skadeavbrekk.

Selv om Eikrem var tilbake i full trening torsdag, mener Moe sjansene er små for at Moldes assist-konge vill bli klar til den viktige Rosenborg-kampen.

- Han er ikke klink ute. Men jeg tror ikke sjansene er veldig store. Han fullførte treningen i dag, så jeg må gå inn nå å høre hvordan det går med han. Forhåpningene er ikke store for at han blir med, men jeg kan ikke utelukke det helt, forteller Moe til rbnett.

SE TV: Torgeir Børven stanget inn målet som snøt Molde for seieren. Video: Fotball Media Vis mer

Strålende sesong

Wolff Eikrem har vært en av Molde sine beste spillere i år. Han har notert seg for ni mål og syv assist så langt denne sesongen, og topper NTB sin spillerbørs. Hvis moldenseren skulle bli klar vil det i så fall være en helomvending fra det som ble først antatt. Moe sa for en uke siden at resten sesongen mest sannsynlig var over for Eikrem.

- Vi vet ikke om det er snakk om en eller tre eller seks kamper. Det kan bli langvarig. Akkurat nå kan jeg ikke garantere at han spiller flere kamper i år, for vi vet rett og slett ikke hvor lang tid dette vil ta, sa Moe til rbnett for en uke siden.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media