- Kan ha ansatt Solskjær for tidlig

Etter en periode med svake prestasjoner, begynner tvilen å bre seg på balløya.

PERMANENT: Solskjær har fått United-jobben permanent, men etter ansettelsen har United slitt noe mer enn da han først startet i jobben i desember.  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
PERMANENT: Solskjær har fått United-jobben permanent, men etter ansettelsen har United slitt noe mer enn da han først startet i jobben i desember. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpixVis mer

Barcelona - Manchester United i kveld 21.00 på TV 2 Sport 1

Det har ikke gått på skinner for Manchester United og Ole Gunnar Solskjær den siste tiden.

Siden United slo ut PSG av Champions League 6. mars, har de bare vunnet to kamper. De to seirene kom mot Watford og West Ham i Premier League. Ellers har de gått på tap mot Arsenal, Wolves (to ganger) og Barcelona.

Nå stiller Stan Collymore, som skriver en kommentar for Daily Mirror, spørsmål ved å ansette Solskjær såpass tidlig som Ed Woodward gjorde.

Han skriver blant annet at en manager må utmerke seg i mer en ett storoppgjør, og sikter til snuoperasjonen mot PSG i mars.

- De siste resultatene og prestasjonene viser at Manchester United kan ha ansatt Solskjær for tidlig som permanent manager, skriver Collymore.

Nordmannen fikk som kjent en strålende start på sin periode som først midlertidig manager for de røde djevlene. Over en lang periode var de det laget i Europa som kunne vise til best poengfangst siden Solskjær tok over.

Men Collymore påpeker at han forstår ansettelsen av den tidligere United-spissen, men han viser også til at resultatene ikke har vært gode nok den siste tiden.

Han mener også at det var ingen grunn til å ansette Solskjær så tidlig, med tanke på at nordmannen ikke var på vei andre steder uansett.

- Hvis Woodward hadde bestemt seg for å gi Solskjær drømmejobben på slutten av sesongen i stedet, så ville han aldri avslått dem uansett, skriver Collymore.

Videre mener skribenten at det er tre ting som Solskjær og United må fokusere på mot sesonginnspurten.

  • De må treffe på taktikken mot Barcelona i kvartfinalen i Champions League.
  • United må gjøre alt de kan for å nå topp fire i Premier League.
  • Solskjær må ha fem-seks spillere som laget kan bygges rundt.