MULIGHETER?: Det lille laget Hajvalia fra Kosovo har nemlig også kommet med et tilbud til Liverpool på superstjernen, og det kan se ut til at de også har funnet et smutthull i regelverket. Det skriver den engelske avisa The Telegraph. Foto: AFP PHOTO/Pablo BIELLI/NTB Scanpix
MULIGHETER?: Det lille laget Hajvalia fra Kosovo har nemlig også kommet med et tilbud til Liverpool på superstjernen, og det kan se ut til at de også har funnet et smutthull i regelverket. Det skriver den engelske avisa The Telegraph. Foto: AFP PHOTO/Pablo BIELLI/NTB ScanpixVis mer

Kan ha funnet smutthull i regelverket. Tilbyr Suárez spill i Kosovo

- Vi er ikke en del av FIFA.

Få med deg alt fra Brasil i VM direkte

(Dagbladet): Etter at FIFA hadde behandlet Luis Suárez' biting av Giorgio Chiellini var dommen like klar som den var knusende.

Uruguayaneren får ikke spille fotball de neste fire månedene.

Likevel ser det ut til at Barcelona ikke har blitt skremt vekk av straffen, og ryktespaltene er fulle av spekulasjoner om at Liverpool-spissen kan være på vei til Spania.

Men nå ser det ut til at katalanerne har fått konkurranse. Av det uventede slaget.

Det lille laget Hajvalia fra Kosovo har nemlig også kommet med et tilbud til Liverpool på superstjernen, og det kan se ut til at de også har funnet et smutthull i regelverket. Det skriver den engelske avisa The Telegraph.

Etter som Kosovo ennå ikke er en del av FIFA, er det mulig at 27-åringen kan spille her allerede fra høsten av.

- Etter som vi ikke er en del av FIFA, tror jeg han kan spille i Kosovo. Vi har sendt et tilbud til Liverpool på 30 000 euro og en lønn på 1500 euro i måneden. Det høres kanskje latterlig ut, men det er alt vi kan tilby. Vil han komme og spille for oss er han hjertelig velkommen, sier Xhavit Pacolli, klubbens president til Sport Plus.

Hajvalia endte på sjetteplass i serien i forrige sesong, og er eid av en kjent folkemusiker som kaller seg «Meda».

Så gjenstår det å se om Suárez, og Liverpool, tar tilbudet på alvor, og om han er villig til å ta et lite skritt ned i forhold til spill i England.

Hajvalia spiller på Hajvalia Stadium som tar 1000 tilskuere. Til sammenligning tar Anfield 45 522.

• Få med deg alt fra Brasil i VM direkte