Kan ha gått sitt siste skirenn

VM-sensasjonen Mari Eide er usikker på framtida.

VURDERER FRAMTIDEN: Mari Eide tok bronsemedalje under sprinten i Seefeld i fjor, nå kan hun ha gått sitt siste skirenn. Video: Kristoffer Løkås. Foto: Bjørn Langsem Vis mer
Publisert

BEITOSTØLEN (Dagbladet): Mari Eide (31) overrasket de fleste da hun tok VM-bronse i fjor, og har i ettertid slitt resultatmessig.

31-åringen ble nummer fire i sitt heat i kvartfinalen under sprinten på Beitostølen fredag, og ble til slutt nummer 17.

- Det var tøft det. Jeg har ikke trent helt for dette kjenner jeg, sier Eide til Dagbladet i pressesonen etterpå.

BEITOSTØLEN: Det ble dramatisk da den norske langrennseliten åpnet sesongen på Beitostølen. Stjerna Emil Iversen ble disket i kvartfinalen, Johannes Høsflot Klæbo slang med leppa, og den amerikanske stjerna Jessica Diggins skrekkskade vekker oppsikt. Video: Kristoffer Løkås Vis mer

- Det er kjedelig, men jeg hadde ikke de store forhåpningene egentlig. Jeg hadde ikke forberedt meg. Jeg har ikke vært skiløper det siste året uansett. Det er gøy å være med og bare ta det som en bonus om det skulle gå bra i dag, sier hun videre.

Eide som er fra Valdres er på hjemlige trakter. Foreldrene bor ikke så langt fra stadion på Beitostølen. Men det er ikke sikkert vi får se VM-medaljøren i skiløypa mer.

USIKKER: Mari Eide forteller at hun kan ha gått sitt siste renn. Foto: Bjørn Langsem
USIKKER: Mari Eide forteller at hun kan ha gått sitt siste renn. Foto: Bjørn Langsem Vis mer

På spørsmål om hvilke forventinger Eide har for sesongen, svarer hun:

- Jeg har ikke så veldig mye forventninger, jeg skal først og fremst gjøre ferdig eksamen nå. Så får vi se etter jul hva jeg gjør. Kanskje det blir det siste skirennet mitt i dag, jeg vet ikke.

- Det er ikke helt avgjort ennå?

- Jeg tar det litt som det kommer.

Dermed antyder Eide at hun kan ha gått sitt siste skirenn.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer