Kan ha gjort en tabbe

Thomas Hansvoll (28) legger ikke skjul på at han kan ha underskrevet papirer han ikke skjønte bæret av før tittelkampen mot Bruno Girard 23. mai i fjor.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Som igjen kan være årsaken til at han på et treningssenter i Oslo sentrum i går måtte forsvare seg mot alvorlige dopingbeskyldninger foran et fulltallig norsk pressekorps.

- Det er alltid en del papirarbeid før en tittelkamp. Og ikke skjønner jeg noe særlig fransk, så det kan være at jeg har skrevet under på noe jeg ikke har forstått, sier Hansvoll til Dagbladet.

- Burde du ikke da unnlatt å skrive under?

- Det er så lenge siden, og jeg husker ikke hvordan alt foregikk. Jeg sier bare at det er en mulighet at noe slikt kan ha skjedd, sier proffbokseren.

- Positiv prøve

En tydelig blek og sliten Hansvoll rister ellers bare på hodet av dopingbeskyldningene fra det franske bokseforbundet. Gang på gang gjentok Hansvoll under pressekonferansen at han ikke har gjort noe galt. Han mener det er helt og holdent arrangørenes feil at det ikke dukket opp kontrollører til den obligatoriske dopingtesten etter VM-kampen mot Bruno Girard i Paris i mai i fjor.

Men generalsekretær Andrée Semelin i det franske bokseforbundet står på sitt. På morgenkvisten i går påsto hun at Hansvoll ble testet etter kampen og at prøven var positiv. Utover dagen skiftet hun versjon ved påstå at Hansvoll hadde unnlatt å møte til kontroll. Noe som i proffkretser er ensbetydende med at utøveren er dopet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer