- Kan ha sluppet Frankrike løs

Men engelske spillere og presse er overbevist om at de går videre.

(Dagbladet.no): Det er en svært bitter dagen derpå for engelskmennene i dag. Zinedine Zidanes to overtidsmål i går svir en nasjon som er vant til sviende nederlag på fotballbanen.

Men den forventede slakten i engelsk presse uteblir. For prestasjonen i går var så imponerende at alle er enige om at England blir å finne i kvartfinalene uansett.

Kampen var jo egentlig vunnet før Zidane viste hvorfor han er verdens beste spiller.

Advarer

- Vi er nødt til å heve hodene, spiller vi fotball på denne måten får du se England i kvartfinalen, sier Michael Owen til BBC.

Det er nemlig ingen på balløya som er imponert over hva Kroatia og Sveits fikk til i går.

Likevel advarer enkelte fotballkommentatorer mot langtidseffekten av det som skjedde på Estadio da Luz i går kveld.

«De kan ha gjort en farlig ting. De kan ha sluppet fri Frankrike», skriver The Guardian.

Etter forrige VM reiste franskmennene hjem etter gruppespillet. Uten å ha scoret mål. Derfor tror avisa at Zidanes mål i går betød mer enn en enkelt seier for Les Bleus.

For selv om Franrike kom til mesterskapet uten å ha sluppet inn mål på over et år, og med et tosifret antall seire på rad, var de usikre på mesterskapsformen. Etter den utrolige snuoperasjonen i går, kan selvtilliten være tilbake. Da blir de vanskelige å slå.

«Dette var den verste avslutningen av dem alle, og nå forstår Manchester United-fansen hvordan Bayern München hadde det etter Champions League-finalen i 1999», skriver The Sun.

Den gangen var Solskjær mannen som stjal seieren på overtid.

FORVARSEL OM 4. JULI? Engelske aviser frykter at Frankrike er på vinnersporet etter den utrolige snuoperasjonen i går.