Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Kan havne i RBK neste uke

Hvis ikke Christer George presterer maksimalt i de neste kampene for Strømsgodset, kan han havne i Trondheim umiddelbart.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Etter planen spiller Christer George sin siste kamp for Strømsgodset mot Kongsvinger den 27. august. Dermed rekker han også å bli påmeldt til Rosenborgs Champions League-kamper i høst.

- Presterer George dårlig hos oss, sender vi ham umiddelbart til Trondheim, sier Godset-trener Arne Dokken til Dagbladet.

Rosenborg og Strømsgodset ble i går enige om en overgangssum på totalt 11 millioner kroner for 21-åringen. RBK betaler umiddelbart fem millioner kroner, og drammenserne får ytterligere en million når George har spilt ti kamper for serielederen. Deretter vil Strømsgodset få to millioner til dersom George spiller 30 kamper, og nye tre millioner ved 60 spilte RBK-kamper.

Strømsgodset kan også risikere en annen av sine nøkkelspillere i løpet av høsten. Viking har fulgt Stefan Gislason over en lengre periode.

- Gislason vil i tilfelle bli en dyr investering, nå som vi har solgt George , sier Dokken.

Vikings administrerende direktør Bjarne Berntsen er i dag på Island for å se U21-landskampen mot Sverige. Også LSK-trener Arne Erlandsen er på Island i dag.

Han ser i utgangspunktet på Gylfi Einarsson fra nyopprykkede Fylkir. Han er 21 år og midtbanespiller, men likevel andremann på toppscorerlista i den islandske toppserien med 7 mål på 14 kamper.

VELKOMMEN: Assistent-trener Ola By Rise ønsker Christer George hjertelig velkommen til Lerkendal.