Erling Braut Haaland, Borussia Dortmund - Holstein Kiel

Kan hindre trofeløs sesong: - David mot Goliat

Dortmund har ikke vunnet et eneste trofé på flere år, men med målgarantist Erling Braut Haaland på topp, kan det endre seg fort.

GOD MULIGHET: Dortmund har ikke vunnet noe siden 2017, det kan fort Erling Braut Haaland endre på. Her fra oppgjøret mot Werder Bremen tidligere i april. Foto: Phil Noble/Reuters
GOD MULIGHET: Dortmund har ikke vunnet noe siden 2017, det kan fort Erling Braut Haaland endre på. Her fra oppgjøret mot Werder Bremen tidligere i april. Foto: Phil Noble/Reuters Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
  • Dortmund - Kiel, klokka 20.30 på V Sport 1

Lørdag kveld spiller Dortmund semifinale i cupen. Der venter Holstein Kiel som spiller på nivå to i det tyske ligasystemet.

Hvis Erling Braut Haaland fortsetter å banke inn scoringer, kan han føre Dortmund til sitt første trofé siden 2017.

Storfavoritter

Gultrøyene er naturligvis favoritter før oppgjøret mot Holstein Kiel. I en eventuell finale venter RB Leipzig eller Werder Bremen.

Haaland har banket inn hele 37 scoringer på 38 kamper denne sesongen. Men i cupen har det kun blitt én scoring for Jærbuen på tre kamper. Det bør imidlertid være gode muligheter for å finne veien til nettmaskene mot Holstein Kiel.

- Dortmund er veldig avhengige av Haaland om de skal gå hele veien. De er nok motiverte og ønsker nok en opptur i cupen, forteller V Sport-kommentator Eivind Sundet til Dagbladet.

Klubben har vunnet cupen ved fire anledninger tidligere, men går de hele veien denne sesongen, kan Haaland feire sitt første trofé i Dortmund-trøya.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer