-Kan holde unna for storfavoritten

Det ligger ekstra store gevinstmuligheter i V75-spillet på Biri. Det venter blant annet dobbel gevinst for alle som får sju rette.

Se Bengts V75-tips• Her er sjansen til å vinne 48 millioner!

Forrige lørdag var det ingen som greide sju rette. Dermed er det dobbelt så interessant som vanlig å levere inn en lørdagskupong.

-Uansett hvor mange som greier sju rette, er det nesten doble gevinster å hente denne lørdagen, forteller Øivind Werner Johannessen, vaktleder i spillavdelingen i Norsk Rikstoto.

Det er overført 4,6 millioner kroner fra forrige omgang, som dyttes inn i potten for sju rette.

48 millioner til alenevinner

Om det viser seg at en eneste kupong fortsatt er i live etter de sju travløpene, kan vedkommende spiller ta livet like rolig som kaptein Sabeltann hadde planer om. Han skulle finne skatten og ta det med ro de neste hundre år. Det kan en alenevinner også gjøre med 48 ferske millioner på bok.

-Det gjør jo omgangen spesielt spennende. Og det er også svært interessante løp, der flere av favorittene kan få problemer, kommenterer mediesjef Magne Engebretsen i Norsk Rikstoto.

Magnes luringer

KAN HOLDE UNNA. Rinde Kvikken har vist sin klasse tidligere. Her vinner han suverent på Jarlsberg med aksjonsproblemer. Foto: HESTEGUIDEN.COM
KAN HOLDE UNNA. Rinde Kvikken har vist sin klasse tidligere. Her vinner han suverent på Jarlsberg med aksjonsproblemer. Foto: HESTEGUIDEN.COM Vis mer

Engebretsen har gjerne noen jokere lurt opp i dressermet sitt.

-Jeg tror at storfavoritten Odins Kjempe kan få problemer med å hente inn 20 meter på en såpass god hest som Rinde Kvikken i V75-5.

-Legg også litt ekstra merke til Lykke Lotta V75-4. Hun varmet strålende foran 3-års Stjernen, der Komnes Bella vant og blir storfavoritt på det. Lykke Lotta feilet fra start og var ute av løpet direkte. Men som sagt hun så helt strålende ut foran det løpet. Med Komnes Bella i bakspor, er dette interessant denne gang, mener Engebretsen.

Ellers synes jeg at C.C. Paradise Image har et helt riktig løp i V75-6. Det samme gjelder for Alm Aragon i det siste V75-løpet, tipser mediesjef Engebretsen.

MAGNE ADVARER. Mediesjef i Norsk Rikstoto rister på armen og drar fram noen jokere foran jackpotomgangen, der det er doble premier for sju rette.