-Kan i alle fall 1.27,5

Et regnestykke for en V75-banker

MED BLIKK FOR SEIER. A.B. Lom'n har bare et nederlag i livet. Nå mener trener Arthur Bø at hesten er klar for seier igjen. Foto: HESTEGUIDEN.COM.
MED BLIKK FOR SEIER. A.B. Lom'n har bare et nederlag i livet. Nå mener trener Arthur Bø at hesten er klar for seier igjen. Foto: HESTEGUIDEN.COM.Vis mer

||| • Klikk her og grip sjansen til å vinne tolv millioner på hest!

-Han kan i alle fall gå 1.27,5, sier trener Arthur Bø.

Det er et beroligende regnestykke i jakten på bankeren.
A.B. Lom'n er den desidert beste hesten som starter fra strekposisjonen. Og hestene som starter 20 meter bak er ikke i stand til å trave noe særlig fortere.

Det er godt å ha en hest å stole på i en vrien jackpotomgang. Ingen maktet å få sju rette for en uke siden. Dermed kan en alenevinner stikke av gårde med 12 millioner. Uansett er det dobbel størrelse på potten for sju rette på Jarlsberg lørdag.

Skadet

A.B. Lom'n hadde ikke tapt løp før løpet i Drammen 14. august. Det var første start etter en skade som satte ham utenfor en tid. Forrige start var på Sørlandet Travpark 24. april.
Så tapte A.B. Lom'n.

-Jeg mener man kan se bort fra det løpet. Jeg var litt usikker på hvor mye trening han tålte etter en liten seneskade. Han var rett og slett for tung og ble trøtt mot slutten etter et løp i dødens. Han hadde godt av det løpet.
Nå virker han helt annerledes og mye kvikkere.

Ja, alt ser egentlig veldig bra ut i forkant av løpet lørdag.

Jeg skjønner alle som spiller ham banker, sier Artur Bø.