- Kan ikke alle holde kjeft?

Kjetil Rekdal ber folk tenke seg om før de snakker om situasjoner de ikke nødvendigvis har noen stor innsikt i.

OPPFORDRING: Kjetil Rekdal ber folk tenke seg om før de snakker. Foto: Geir Olsen / NTB
OPPFORDRING: Kjetil Rekdal ber folk tenke seg om før de snakker. Foto: Geir Olsen / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
  • Rosenborg - Brann klokka 19.00 på TV Norge.

Tirsdag møter Kåre Ingebrigtsen og Eirik Horneland klubben de begge tidligere har vært trener for, nå som henholdsvis trener og assistenttrener for Brann.

For Ingebrigtsens del ble det en turbulent avskjed, da han tok Rosenborg til retten etter at han fikk sparken. Saken endte for øvrig med et forlik mellom partene. Horneland takket også for seg denne sesongen.

Kjetil Rekdal, som selv i en årrekke har levd med presset fra både klubb, fans, medier og eksperter som trener, går hardt ut i et intervju med avisa Nidaros.

- I Norge er det en uting om at man hele tiden skal fortelle. Da blir det mange som snakker, også blir det ikke korrekt framstilt. Kan ikke alle bare holde kjeft? sier HamKam-treneren til avisa.

Rekdal kommer med uttalelsen i forbindelse med at han mener at det kom mye «snakk» ut av garderobedørene på Lerkendal etter at Ingebrigtsen ble sparket. Han ber nå folk - spillere og trenere så vel som eksperter og mediepersoner - tenke seg om en ekstra gang.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.