Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Kan ikke forvente mer

Det sier Nordlie etter Starts 1-1 mot TIL.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no:) Start - Tromsø 1-1. Sør mot Nord i kveldens treningskamp i Sørlandshallen.

Hjemmelaget tok ledelsen etter halvspilt 1. omgang, da Alex Valencia spilte fri Jon Midttun Lie. Patrice Bernier utliknet etter 73 minutter, da han scoret fra rundt 18 meter.

Nok en gang måtte gultrøyene gå av banen uten seier. Sølvvinnerne fra i fjor har ikke vunnet en fotballkamp siden midten av januar, da de slo IFK Göteborg 4-3.

Etter dette har det blitt to tap og tre uavgjorte - og flere avlyste kamper.

- Vi viser grei stigning og kan ikke forvente mer, sier trener Tom Nordlie til Fædrelandsvennens nettutgave.

Nye forfall

Han har i hele vinter slitt med mange spillere på skadelista, og fikk to nye skuffende beskjeder før TIL-kampen. Marius Johnsen var syk og uaktuell og Atle Roar Håland skadet.

- Det viktigste er å få folk på beina. Vi har i tillegg vist fremgang i våre tre siste kamper. 1. omgangen i dag var bra, mens andreomgangen var dårligere, synes Nordlie.

image: - Kan ikke forvente mer

PS! Ifølge ANB utsetter Tromsø prøvespillet til senegalesiske Bayal Sall (22). Planen var at Sall skulle ha kommet til Tromsø søndag, men ettersom TIL møter Rosenborg i treningskamp mandag er prøvespillet utsatt til torsdag.

SENDTE START I LEDELSEN: Jon Midttun Lie scoret kampens første mål.
SKADER OG MANGEL PÅ SEIRE: Tom Nordlie har slitt med mange skadde spillere i vinter, og før TIL-kampen meldte Marius Johnsen og Atle Roar Håland forfall.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!