Hjemmeseier for Manchester United:

- Kan ikke friskmeldes

Manchester United snublet seg til sesongens første hjemmeseier i ligaen. Likevel kritiseres Ole Gunnar Solskjærs mannskap.

MATCHVINNER: Bruno Fernandes og Fred feirer 1-0-scoringen mot West Brom. Foto: NTB
MATCHVINNER: Bruno Fernandes og Fred feirer 1-0-scoringen mot West Brom. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
  • Manchester United – West Brom 1–0

En etterlengtet seier etter noen stygge smeller på hjemmebane denne sesongen for Ole Gunnar Solskjærs lag, men seieren satt langt inne.

- Det er ingen grunn til å være superfornøyd, man kan ikke friskmelde Manchester United på hjemmebane etter dette, oppsummerte Brede Hangeland i TV 2s studio etter kamp.

- Det var veldig viktig for oss å vinne, vi trenger poengene. Men vi har kvaliteter til å spille mye bedre enn dette, erkjente matchvinner Fernandes i et intervju vist på TV 2 etter kamp.

Sjansesløseri

Det var en tam 1. omgang, hvor Manchester United slet med å få flyt i spillet sitt.

Anthony Martial misbrukte to store sjanser, som begge ble mesterlig reddet av tidligere Manchester United-keeper Sam Johnstone, som sto bakerst hos West Brom.

Straffe-drama

2. omgang startet med et brak da West Brom ble idømt straffe da Bruno Fernandes pirket borti Conor Gallagher inne i feltet. Men dommer ble bedt om å se på VAR-skjermen, og endret beslutningen.

- Det er kontakt både med spilleren og ballen. I hodet mitt kan det være straffe, vi er kanskje litt heldige der, innrømmet Solskjær selv i et intervju vist på TV 2.

Istedenfor var det Manchester United som fikk straffe.

Juan Mata skjøt ballen opp i hånda på en West Brom-forsvarer fra kort avstand. Dommer pekte på straffemerket, og for de nyopprykkede var det ingen nåde å få fra VAR.

DIALLO: Amad Diallo kommer til Manchester United fra Atalanta i januar. Video: Amad Diallo / Rødt Kort. Vis mer

Johnstone reddet forsøket fra Fernandes, men var langt utenfor streken da straffa ble tatt. Fernandes fikk prøve på nytt, og da satt ballen i nettet for Manchester United.

- Det er ingen god følelse å ta nummer to, man bør score på første forsøk, sier Fernandes om straffedramaet.

Det var ifølge statistikknettstedet Squawka den attende straffesparket Manchester United har fått siden starten av forrige sesong. Det er tre mer enn noe annet lag i Premier League.

Med to seire på rad er Manchester United omsider oppe på øvre halvdel etter en varierende start på sesongen. Opp til Tottenham på toppen av tabellen er det syv poeng, men Manchester United har én kamp mindre spilt.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer