- Kan ikke gjøre de feilene vi gjorde

Van Gaal etter 5-3-tap.

NEDERLAG: Manchester United-manager Louis Van Gaal depper sammen med assistent Ryan Giggs. Foto: REUTERS/Darren Staples
NEDERLAG: Manchester United-manager Louis Van Gaal depper sammen med assistent Ryan Giggs. Foto: REUTERS/Darren StaplesVis mer

Leicester - Man. United 5-3

(Dagbladet): Manchester United-manager Louis van Gaal så sitt eget lag rakne i annen omgang mot Leicester og vertene gikk fra 1-3 til 5-3.

- På 3-1 følte jeg at vi spilte fantastisk fotball, men du kan ikke gjøre de feilene vi gjorde, sier van Gaal ifølge BBC.

- Vi startet bra og scoret fantastiske mål. I annen omgang scoret vi ennå et mål, men det gjelder å vinne kampen og det klarte vi ikke, forteller manageren.

- Ikke bra På fem kamper har de røde djevlene én seier, to uavgjort og to tap. For første gang i Premier League-historien tapte United etter å ha ledet med to mål.

- Jeg kan ikke si at jeg er fornøyd. I fotballens verden så skjer dette. Da jeg var i Barcelona ledet vi 3-0 med 15 minutter igjen å spille, men tapte 3-4. Det kan skje. Men det er ikke bra av oss, sier van Gaal.

Han fortsetter:

- Vi har kampen i vår egen lomme, men gir det bort. Ikke på grunn av Leicester. Vi gir dette bort og det liker jeg ikke, sier van Gaal.

Trøbbel - Du kan ikke si at forsvaret var dårlig. Vi opptrer som et lag. Det viste Leicester og vi spilte ikke som et lag i annen omgang. Hele laget har ansvar for det defensive, ikke bare forsvarspillerne, sier van Gaal.

Det ble alvorlig trøbbel for United-forsvaret og Tyler Blackett ble utvist - og Jonny Evans skadet.

- Det er ikke bra med spillere som blir skadd eller utvist, men vi klarer oss. Jeg mener det ikke er svakheter i forsvaret, men svakheter i den defensive organiseringen fra laget. Det må vi gjøre bedre, sier van Gaal.