- Kan ikke gjøre de feilene vi gjorde

Van Gaal etter 5-3-tap.

NEDERLAG: Manchester United-manager Louis Van Gaal depper sammen med assistent Ryan Giggs. Foto: REUTERS/Darren Staples
NEDERLAG: Manchester United-manager Louis Van Gaal depper sammen med assistent Ryan Giggs. Foto: REUTERS/Darren Staples Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Leicester - Man. United 5-3

(Dagbladet): Manchester United-manager Louis van Gaal så sitt eget lag rakne i annen omgang mot Leicester og vertene gikk fra 1-3 til 5-3.

- På 3-1 følte jeg at vi spilte fantastisk fotball, men du kan ikke gjøre de feilene vi gjorde, sier van Gaal ifølge BBC.

- Vi startet bra og scoret fantastiske mål. I annen omgang scoret vi ennå et mål, men det gjelder å vinne kampen og det klarte vi ikke, forteller manageren.

- Ikke bra På fem kamper har de røde djevlene én seier, to uavgjort og to tap. For første gang i Premier League-historien tapte United etter å ha ledet med to mål.

- Jeg kan ikke si at jeg er fornøyd. I fotballens verden så skjer dette. Da jeg var i Barcelona ledet vi 3-0 med 15 minutter igjen å spille, men tapte 3-4. Det kan skje. Men det er ikke bra av oss, sier van Gaal.

Han fortsetter:

- Vi har kampen i vår egen lomme, men gir det bort. Ikke på grunn av Leicester. Vi gir dette bort og det liker jeg ikke, sier van Gaal.

Trøbbel - Du kan ikke si at forsvaret var dårlig. Vi opptrer som et lag. Det viste Leicester og vi spilte ikke som et lag i annen omgang. Hele laget har ansvar for det defensive, ikke bare forsvarspillerne, sier van Gaal.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer