Reagerer:

- Kan ikke ha det sånn

… sier NRK-kommentator Andreas Stabrun Smith (43) om dominansen til Johannes Thingnes Bø (29).

SUVEREN: Aldri før har en skiskytter vært like suveren som det Johannes Thingnes Bø har vært denne sesongen. Foto: Javad Parsa / NTB
SUVEREN: Aldri før har en skiskytter vært like suveren som det Johannes Thingnes Bø har vært denne sesongen. Foto: Javad Parsa / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

HOLMENKOLLEN (Dagbladet): - Ha-ha. Hva skal man si?

NRK-kommentator Andreas Stabrun Smith ler godt når Dagbladet ber han oppsummere sesongen til Thingnes Bø. Stryningens sesong må kunne sies å ha vært latterlig god.

- Den som kan mest om det er Ole Einar Bjørndalen. Han vet hvilken effekt trening har. Hvis han sier det, så tror jeg på det. Jeg har hørt han har sagt det før også, sier Stabrun Smith til Dagbladet.

- Ikke bra for sporten

NRK-kommentatoren sikter til Bjørndalens påstand om at Thingnes Bø ikke vil klare å kopiere årets sesong. Sesongen - som ble avsluttet i Holmenkollen sist søndag - endte med hele 19 enkeltseire for Thingnes Bø.

- Nei, det tror jeg ikke. Men det trenger han ikke heller, svarte Bjørndalen på direkte spørsmål om han tror stryningen klarer å kopiere årets sesong.

Bønn til de andre nasjonene

I VM tok Thingnes Bø medalje på samtlige øvelser og reiste hjem fra Oberhof med fem gullmedaljer i bagasjen.

- Jeg har vært ganske avslappet rundt det å gå skirenn. Jeg har hele tiden fått gode svar og da vet du at du er i form. I år har formen vært bra gjennom hele sesongen, sier Thingnes Bø til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer