Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Kan ikke klage etter to assist og slåsskamp

Tollefsen med personlig NHL-rekord.

MARKERTE SEG FOR FLYERS: Ole-Kristian Tollefsen (bak) hadde to assist og fikk fem minutters utvisning for slåssing i nattas kamp mot Trent Whitfield og   Boston Bruins. Foto: Jim McIsaac/Getty Images/AFP
MARKERTE SEG FOR FLYERS: Ole-Kristian Tollefsen (bak) hadde to assist og fikk fem minutters utvisning for slåssing i nattas kamp mot Trent Whitfield og Boston Bruins. Foto: Jim McIsaac/Getty Images/AFP Vis mer

|||

Ole-Kristian Tollefsen bidro med to assists da Philadelphia Flyers slo Boston Bruins 4-3 etter straffer i NHL torsdag.

Tollefsen leverte en god kamp for Flyers, og for første gang i NHL-karrieren gjorde han mer enn ett målpoeng i én kamp. Han fikk 11.58 minutter på isen og endte med +1 i statistikken.

Nordmannen hadde assist på 2-2- og 3-2-scoringene til Flyers. Han pådro seg i tillegg fem minutters utvisning for slåssing.

- To assists og en slåsskamp - det var en god kamp for meg. Jeg kan ikke klage. Det er ikke ofte det skjer, sa Tollefsen til nhl.com.

Flyers tok ledelsen drøyt midtveis i første periode ved Chris Pronger, men gjestenes Derek Morris utlignet i overtall fem minutter senere.

I midtperioden overtok Bruins ledelsen etter scoring av Matt Hunwick, men Darroll Powe utlignet til 2-2 minuttet senere etter assist fra Daniel Carcillo og Tollefsen.

Nordmannen fikk en ny assist da Arron Asham skjøt inn 3-2. Steve Begin utlignet igjen for gjestene 3.20 minutter senere.

- Det virker som når du spiller en god kamp, kan du få en assist eller to, for det er det trenerne vil jeg skal gjøre. Når jeg får pucken, vil de at jeg skal skyte på mål, og du vet aldri hva som kan skje etter det, sa Tollefsen.

Etter en målløs tredje periode og «sudden death», gikk kampen til straffer. Claude Giroux satte den avgjørende straffen for Philadelphia Flyers.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media