SNART KONTRAKTSLØS: David Nielsens kontrakt med Brann går ut denne uka, men dansken vil gjerne bli værende i Bergen. Klubbledelsen kan imidlertid ikke gi ham noen løfter om forlengelse.Foto: Digitalsport
SNART KONTRAKTSLØS: David Nielsens kontrakt med Brann går ut denne uka, men dansken vil gjerne bli værende i Bergen. Klubbledelsen kan imidlertid ikke gi ham noen løfter om forlengelse.Foto: DigitalsportVis mer

Kan ikke love Nielsen ny kontrakt

Er villig til å gå ned i lønn for å bli i Brann ut sesongen.

||| Sandefjord - Brann 1-4.

David Nielsen (33) vil gjerne bli i Brann ut sesongen, men klubbleder Lars Moldestad kan ikke love dansken en ny kontrakt.

Nielsens kontrakt med Brann går ut denne uken. Brann-trener Rune Skarsfjord har lyst til å ha med spissen ut sesongen, men klubbledelsen må avgjøre om han får bli.

- Vi får se. Økonomien spiller inn, som det gjør med alt vi foretar oss for tiden. Jeg synes uansett at det er gledelig å se at folk begynner å få tro på den prosessen vi er i gang med, sier daglig leder Lars Moldestad til Bergens Tidende.

Nielsen sier han er villig til å gå ned i lønn for å få fortsette i Brann.

- Jeg skjønner klubbens økonomiske situasjon. Og jeg skal love deg at det ikke er økonomien som skal hindre meg i å skrive under på en ny kontrakt, forteller Nielsen.

Brann vant 4-1 over tabelljumbo Sandefjord søndag og ligger på tolvteplass i eliteserien.

(NTB)