Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Kan ikke miste Carew

Vicente Del Bosque er redd Barca-interessen.

(Dagbladet.no): Del Bosque har hatt en trøblete sesong i Tyrkia. Fornhåndsoptimismen er snudd til krav om å få hodet hans på fat blant supporterne og tyrkisk presse.

For ligagullet ser allerede nå ut til å være tapt. Og da er en framtid uten toppscorer Carew lite å se fram til.

- Vi er klar over at han er koblet til Barcelona, og vi har snakket om det, sier Del Bosque ifølge Goal.com.

Men den tidligere Real Madrid-treneren er usikker på om Carew passer inn i den katalanske storklubben.

- Jeg vet ikke om han passer inn i Barcelona. Han er en spesiell spillertype, veldig ulik de typene Barcelona har i stallen, fortsetter han.

Vanskelig å erstatte

Carew er for tiden ute med skade, men har allerede rukket å score åtte mål for Besiktas. Og nettopp derfor er Del Bosque misfornøyd med den spanske interessen.

- Fra et sportslig ståsted blir det tøft om vi mister ham. Han er en viktig spiller for oss, og har scoret åtte mål denne sesongen. Om han drar blir det vanskelig å erstatte ham.

Men selv om han advarer Barcelona mot å hente spillertypen Carew, innser han hvorfor landslagsspissen plutselig er het i Barcelona. Kanskje nettopp det er grunnen til at han er såpass kritisk til en eventuell overgang.

- Carew er en tøff spiller som skaper store problemer for forsvaret. Han er nyttig i ethvert lag, innrømmer han.

Carew personlige rådgiver og agent, Per A. Flod, har ikke hørt om Barca-interessen. Men han skal ifølge TV 2 ha tatt kontakt med klubben for å finne ut om det er reell interesse i Katalonia, eller om det bare er oppspinn.

MÅLKÅT: John Carew har scoret nok mål for Besiktas til at trener Del Bosque ikke vil miste ham til Barcelona.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media