- Kan ikke sammenliknes

Guardiola mener rivaleriet med Klopp ikke er i nærheten av Ferguson og Wenger i glansdagene, mens Jamie Carragher elsker når managere fyrer hverandre opp.

RIVALER: Manchester City-manager Pep Guardiola og Liverpools Jürgen Klopp. Foto: Eddie Keogh for The FA/Shutterstock/NTB Scanpix
RIVALER: Manchester City-manager Pep Guardiola og Liverpools Jürgen Klopp. Foto: Eddie Keogh for The FA/Shutterstock/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

MANCHESTER (Dagbladet): De to managerne Pep Guardiola og Jürgen Klopp er bitre rivaler når det gjelder kampen om Premier League-trofeet, men utenfor banen har duoen stor respekt for hverandre.

Derfor overrasket det nok noen at Guardiola valgte å fokusere på Sadio Mané etter Citys kamp da Liverpool slo Aston Villa på overtid, hvor senegaleseren ble beskyldt for filming.

Seinere tonet Guardiola ned snakket i møte med pressen, tilsynelatende for å slukke bålet.

- Det var langt ifra min intensjon å si at Sadio er en slik type spiller, fordi jeg beundrer ham mye, sa Guardiola

- For Jürgen var det straffe, for dommeren var det straffe, for VAR var det straffe. Jeg var den som tok feil - eller kanskje ikke, jeg vet ikke, sa City-manageren videre.

Bevisst handling

Tidligere Liverpool-stopper Jamie Carragher mener at Guardiola gjorde dette bevisst, for at ikke uttalelsen hans skulle oppildne Liverpools spillere og supportere før storkampen.

Carragher vet hva han snakker om, for José Mourinho var ofte ute og fyrte løs mot Liverpool i pressen da han ledet Chelsea første gang.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer