- Kan ikke si definitivt jeg har en framtid her

Men John Arne Riise håper og tror på ny kontrakt.

John Arne Riise (27) er langt nede etter selvmålet mot Chelsea, men håper fortsatt å få ny kontrakt med Liverpool.

- Jeg tror ikke dette forandrer noe. Jeg synes det blir feil hvis det betyr noe for meg sånn sett, for det er verre ting som har skjedd på en fotballbane, sier Riise til VG.

Kampen mot Chelsea var rødluggens 345. i offisiell sammenheng for Liverpool. Denne sesongen har Riise ofte vært utelatt i de største matchene. Nå får han trolig sjansen framover, for backkonkurrent Fabio Aurelio er skadd ut sesongen.

- Jeg håper og tror fortsatt på en ny kontrakt med Liverpool. Men jeg kan ikke si definitivt at jeg har en framtid her, når jeg bare har ett år igjen av avtalen min og ikke har hørt noe fra klubben ennå. Jeg må jo være realistisk også, sier Riise.

En rekke klubber kobles til venstrebacken. Newcastle skal være veldig interessert i den skuddsterke spilleren. Aston Villa nevnes også som mulig ny arbeidsgiver.

- Jeg vet at navnet mitt er ganske godt i Europa. Jeg spiller i en posisjon hvor det ikke er så mange andre store spillere. Jeg håper og tror jeg har et bra rykte, men jeg vil aller helst spille her jeg er nå, sier Riise til VG.

(NTB)

VIL BARE GLEMME SELVMÅLET: John Arne Riise tilbrakte gårsdagen på golfbanen, og i dag trener han igjen. Nå skal han legge selvmålet bak seg, og kjempe videre for en plass på laget. Foto: REUTERS
VIL BARE GLEMME SELVMÅLET: John Arne Riise tilbrakte gårsdagen på golfbanen, og i dag trener han igjen. Nå skal han legge selvmålet bak seg, og kjempe videre for en plass på laget. Foto: REUTERS Vis mer
- Kan ikke si definitivt jeg har en framtid her