- Kan ikke spille med hjertet

Øyvind G. Knutsen ble årets første rundevinner i Manager 2003.

Med sitt «Knudsen Hotspurs» gikk vestlendingen til topps i den 22. runden av Manager 2003. Lagnavnet avslører tydelig hva som er favorittlaget, men det var ikke Tottenham som sørget for en fin avslutning på juleferien.

- Jeg hadde mange spillere fra Manchester United og Leeds, forteller Knudsen til Dagbladet.no.

Det var et klokt valg. For mens Tottenham tapte 1-0 borte mot Southampton, fortsatte Manchester U og Leeds sin klatring på tabellen med seier mot henholdsvis Sunderland og Birmingham.

- Det nytter ikke å spille med hjerte hvis man skal gjøre det bra i managerspillet, sier Knudsen.

Og han vet hva han snakker om. Han er en erfaren manager og ligger nå på tiendeplass i sammendraget. I den interne kompisligaen ligger han helt på topp.

- Vi er sju kamerater som er med i ligaen. Det ligger noen tusenlapper i den potten, og det er stor prestisje å vinne, innrømmer Knudsen.

Men selv om han vant denne runden og er sjef for det tiende beste laget i det totale sammendraget er ingenting avgjort i kameratligaen.

- Det er ganske jevnt, forteller Knudsen.

Etter en hektisk jul har Premier League pause til helga. Det betyr at Knudsen og alle de andre nærmere 1700 managerne har god tid på å plukke ut sitt neste lag i Manager 2003. Neste runde spilles lørdag 11. og søndag 12. januar.

Dagbladet.no vil benytte anledningen til å ønske alle managere et godt nytt fotball-år!