Kan ikke tape

Når Chelsea leder Premier League etter 17 serierunder havner tittelen på Stamford Bridge. Sånn er det bare.

KJENT SYN: Chelsea-spillerne feirer scoring i kampen mot Hull. Maskinen er godt i gang på vei inn i juleprogrammet. Foto: SCANPIX/EPA/ANDY RAIN
KJENT SYN: Chelsea-spillerne feirer scoring i kampen mot Hull. Maskinen er godt i gang på vei inn i juleprogrammet. Foto: SCANPIX/EPA/ANDY RAIN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SIDEN 2004/2005-SESONGEN har laget som leder Premier League etter 17 serierunder vunnet sju av ti seriemesterskap. Chelsea tre ganger (2010, 2006 og 2005), Manchester United tre ganger (2013, 2011 og 2007) og Manchester City (2012).

Liverpool har vært to ganger i front (2014 og 2009) uten å være i stand til å fullføre og ta hjem tittelen de så smått begynner å bli desperate etter. Arsenal gikk inn i jula som serieleder i 2008. Og alle gangene serielederen på Boxing Day har mislyktes er det lagene fra Manchester som har kommet bakfra.

United to ganger, i 2008 og 2009.

Og City forrige sesong.

FØR ÅRETS JULEPROGRAM leder Chelsea (42 poeng) foran Manchester City (39) og Manchester United (32). I lys av den allerede nevnte statistikken er det akkurat som det skal være. Og jeg er villig til å sette penger på at topp tre i mai vil være nøyaktig de samme lagene. Selv om gode gamle Sir Alex F. er ute og advarer alle mot å avskrive Manchesters røde lag i tittelracet - mannen som bedre enn noen vet hva det vil si å komme bakfra og sette sammen en gullvinnende seiersrekke gjennom vinteren og våren - sliter jeg med å se hvordan Chelsea skal miste dette.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer