Kjetil Jansrud (26) lyktes ikke i torsdagens slalåmrenn i Beaver Creek, men reiser hjem til Europa med bagasjen full av selvtillit. Foto: Reuters / Ralph Lauer / Scanpix
Kjetil Jansrud (26) lyktes ikke i torsdagens slalåmrenn i Beaver Creek, men reiser hjem til Europa med bagasjen full av selvtillit. Foto: Reuters / Ralph Lauer / ScanpixVis mer

- Kan ikke tillate meg å være altfor skuffet over dette

Jansrud full av selvtillit tross skuffende slalåm-renn.

Kjetil Jansrud (26) lyktes ikke i torsdagens slalåmrenn i Beaver Creek, men reiser hjem til Europa med bagasjen full av selvtillit.

Det skyldes ikke 36.-plassen i det avsluttende slalåmrennet. I likhet med Aksel Lund Svindal ble det ingen finaleomgang på Jansrud.

- Jeg har hatt problemer med et kne under oppkjøringen til denne sesongen og har ikke fått trent slalåm. Det straffer seg på slik aggressiv snø som det er her i Beaver Creek. Jeg kan ikke tillate meg å være altfor skuffet over dette, sa Jansrud til NTB.

Han var klar på hva som har vært det beste med konkurransedagene i Beaver Creek.

- Det beste er at jeg var tilbake på pallen i storslalåm. Det er ingenting som er viktigere for selvtilliten enn gode plasseringer og plasseringer på pallen. Jeg har aldri hatt med meg flere poeng tilbake til Europa enn jeg har etter disse rennene i Nord-Amerika, sa Jansrud til NTB.

Han er proppfull av selvtillit når alpingjengen er klar for nye konkurranser i Europa ut resten av sesongen.

(NTB)