- Kan ikke være like god hver dag, sier Anja

Bækkelaget-Sola 28-18. Før seriestart trodde de fleste at Bækkelaget skulle vinne alt. Forrige lørdag ble det tap mot Tertnes. I går kveld var det jevnt mot Sola helt til midtveis i andre omgang.

- Vi kan ikke være like gode hver dag, sier verdens beste håndballspiller Anja Andersen til Dagbladet.

Mot Tertnes (26-30) var det først og fremst forsvarsspillet som sviktet hos Bækkelaget.

- I går synes jeg vi greide å korrigere oss. Forsvarsmessig var det beste kampen vår på lenge. Angrepsmessig var vi ikke like bra. Keeperspillet til Mimi Kopperud i Sola-målet gjorde at vi periodevis fikk skuddvegring, sier BSK-trener Frode Kyvåg etter 10-målsseieren.

- Slik måltørke kan jeg ikke huske sist vi opplevde. Vi spilte bra i forsvar, men lyktes ikke med angrepsspillet. Så måtte vi også trene på ting underveis, sier Anja.

Trass i to brente straffekast før pause, ble hun kampens toppscorer med åtte mål.

- Hadde vi spilt like svakt bakover som mot Tertnes, hadde vi tapt i går også. Sola har slått Larvik, og kan slå hvem som helst i tida framover, sier Frode Kyvåg.

At det er konkurranse i serien, synes han er kjempebra.

- Bækkelaget ønsker ikke bare å surfe av gårde, men å ha konkurranse. Selv om det var surt å tape mot Tertnes, var det fint for serien, sier Frode Kyvåg.

MÅLTØRKE:</B> Bækkelaget og Anja Andersen laget bare fem spillemål i første omgang. - Slik måltørke kan jeg ikke huske sist vi opplevde, sier Anja.