Danny Rose utsatt for rasisme

- Kan knapt vente med å komme meg ut av fotballen

Tottenham-stjerna mener straffen for rasisme bør være mye kraftigere.

ENGLAND-STJERNE: Danny Rose har flere ganger blitt rasistisk hetset på fotballbanen. Nå er han lei. Foto: Bennett Dean/ProSports/REX
ENGLAND-STJERNE: Danny Rose har flere ganger blitt rasistisk hetset på fotballbanen. Nå er han lei. Foto: Bennett Dean/ProSports/REX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Rasisme i fotballen er fremdeles et problem, noe flere hendelser de siste ukene har vært bevis på. De siste dagene har 19 år gamle Moise Kean og de rasistiske tilropene han mottok fra motstanderens supportere, samt behandlingen fra sin egen kaptein, Leonardo Bonucci, stjålet oppmerksomheten.

Kun ei drøy uke tidligere var det Raheem Sterling, Callum Hudson-Odoi og Danny Rose som ble utsatt for liknende behandling fra Montenegro-supporterne.

Nå har sistnevnte sett seg lei rasismen i fotballen og de manglende tiltakene mot problemet. Hetset gjør at Rose gleder seg til å slutte som fotballspiller.

- Jeg har fått nok

Sterling scoret ett av Englands fem mål i kampen og gjorde det svært klart hva han mente om hjemmesupporternes tilrop både under og etter kampen.

- Det er en skam at dette får fortsette, var Manchester City-stjernas klare beskjed etterpå. Han hadde blitt gjort oppmerksom på Montenegro-fansens rasistiske slengbemerkninger av Rose, som nå har avgitt et eget intervju om behandlingen de fikk.

- Jeg har fått nok, innleder Tottenham-spilleren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer