Martin Ødegaard:

- Kan lære mye av Arteta

Martin Ødegaard gikk på lån til storklubben Arsenal etter en skuffende periode i den spanske hovedstaden, men har nordmannen rukket å bli varm i trøya i det som anses som en av verdens tøffeste ligaer?

TRIUMF: Martin Ødegaard fra 3-1 seieren mot Leicester City på King Power Stadium. Foto: Tim Keeton/Reuters
TRIUMF: Martin Ødegaard fra 3-1 seieren mot Leicester City på King Power Stadium. Foto: Tim Keeton/Reuters Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det ble ikke et vellykket Real Madrid-comeback for Martin Ødegaard etter et godt låneopphold hos Real Sociedad. Lite spilletid, svake prestasjoner og skader gjorde at nordmannen ikke var i nærheten å kjempe seg inn i startelleveren i Madrid. 22-åringen har fått tillit av Arsenal-manager Arteta etter overgangen i slutten av januar.

Nå nyter Ødegaard livet i London, den første perioden har gitt seks kamper i Premier League og to i Europa League. Han har nylig diskutert den første perioden i Arsenal med BT Sport, der han hyllet sin nye manager.

- Arteta er en veldig intelligent manager som jeg har veldig mye å lære av. Jeg er veldig fornøyd med å være her, klubben utvikler seg og jeg tror Arsenal vil returnere til toppen snart. Akkurat nå fokuserer jeg på å vise den beste versjonen av meg selv resten av sesongen og på å hjelpe laget så godt som jeg kan, fortalte Ødegaard til BT Sport.

Anonym i debuten

Drammenseren debuterte for Arsenal bare tre dager etter overgangen og det mot selveste Manchester United på Emirates Stadium. Ødegaard startet kampen på benken og kom inn sju minutter før fulltid, men rakk ikke å sette sitt preg på kampen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer