Kan miste åpningskamp etter farens dødsfall

Hodgson kan ikke regne med Defoe mot Frankrike.

DRO HJEM: England-spissen Jermain Defoe har reist hjem fra EM-sluttspillet på grunn av dødsfall i familien, men skulle komme tilbake til åpningskampen mot Frankrike mandag. Nå kan han gå glipp av den likevel. Foto: AFP PHOTO / ADRIAN DENNIS
DRO HJEM: England-spissen Jermain Defoe har reist hjem fra EM-sluttspillet på grunn av dødsfall i familien, men skulle komme tilbake til åpningskampen mot Frankrike mandag. Nå kan han gå glipp av den likevel. Foto: AFP PHOTO / ADRIAN DENNIS Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• For 179 kroner kan du kjøpe tilgang til 10 av EM-kampene, som vises i Fotballstudio.

(Dagbladet): England-spissen Jermain Defoe forlot i går den engelske landslagstroppen i Ukraina, og reiste hjem etter at hans far døde brått natt til torsdag.

Det var ventet at Defoe skulle returnere til EM-sluttspillet og være tilgjengelig til åpningskampen mot Frankrike mandag - men nå melder blant annet Independent at Defoe kan miste Frankrike-kampen.

Det var i går morges at Tottenham-spissen i all hast dro tilbake til England etter at faren Jimmy (47) døde. Faren hadde kjempet mot kreft i en lengre periode.

Det engelske fotballforbundet bekrefter at Defoe kan gå glipp av mandagens kamp  - og det betyr at landslagssjef Roy Hodgson bare har to spissalternativer i Andy Carroll og Danny Welbeck.

Wayne Rooney er også med i troppen, men han er utestengt i de to første kampene som følge av en karantene fra EM-kvaliken i fjor. Ifølge The Independent var Hodgson klar over sykdommen til landslagsspillerens far da Defoe ble tatt ut i troppen. FA meldte i går at det ikke vil kalt inn en erstatter for spissen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer