Kan miste åpningskamp etter farens dødsfall

Hodgson kan ikke regne med Defoe mot Frankrike.

DRO HJEM: England-spissen Jermain Defoe har reist hjem fra EM-sluttspillet på grunn av dødsfall i familien, men skulle komme tilbake til åpningskampen mot Frankrike mandag. Nå kan han gå glipp av den likevel. Foto: AFP PHOTO / ADRIAN DENNIS
DRO HJEM: England-spissen Jermain Defoe har reist hjem fra EM-sluttspillet på grunn av dødsfall i familien, men skulle komme tilbake til åpningskampen mot Frankrike mandag. Nå kan han gå glipp av den likevel. Foto: AFP PHOTO / ADRIAN DENNISVis mer

For 179 kroner kan du kjøpe tilgang til 10 av EM-kampene, som vises i Fotballstudio.

HODEBRY: Jermain Defoe er usikker til Englands EM-åpning mot Frankrike mandag. Det betyr at Roy Hodgson har to spisser tilgjengelig i troppen. Foto: REUTERS/Stefan Wermuth
HODEBRY: Jermain Defoe er usikker til Englands EM-åpning mot Frankrike mandag. Det betyr at Roy Hodgson har to spisser tilgjengelig i troppen. Foto: REUTERS/Stefan Wermuth Vis mer

(Dagbladet): England-spissen Jermain Defoe forlot i går den engelske landslagstroppen i Ukraina, og reiste hjem etter at hans far døde brått natt til torsdag.

Det var ventet at Defoe skulle returnere til EM-sluttspillet og være tilgjengelig til åpningskampen mot Frankrike mandag - men nå melder blant annet Independent at Defoe kan miste Frankrike-kampen.

Det var i går morges at Tottenham-spissen i all hast dro tilbake til England etter at faren Jimmy (47) døde. Faren hadde kjempet mot kreft i en lengre periode.

Det engelske fotballforbundet bekrefter at Defoe kan gå glipp av mandagens kamp  - og det betyr at landslagssjef Roy Hodgson bare har to spissalternativer i Andy Carroll og Danny Welbeck.

Wayne Rooney er også med i troppen, men han er utestengt i de to første kampene som følge av en karantene fra EM-kvaliken i fjor.
 
Ifølge The Independent var Hodgson klar over sykdommen til landslagsspillerens far da Defoe ble tatt ut i troppen. FA meldte i går at det ikke vil kalt inn en erstatter for spissen.