SKADET: Marcus Pedersen måtte av med skade i kampen mot Sandefjord. Nå kan han også miste helgens kamp mot Vålerenga. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix
SKADET: Marcus Pedersen måtte av med skade i kampen mot Sandefjord. Nå kan han også miste helgens kamp mot Vålerenga. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpixVis mer

Marcus Pedersen sliter med skade

Kan miste skjebnekampen

Røntgenundersøkelsene viste ikke tegn på brudd, men Pedersen er likevel ikke optimistisk.

Strømsgodsets toppscorer Marcus Pedersen er fortsatt et usikkert kort til skjebnekampen mot Vålerenga på Marienlyst kommende lørdag.

Pedersen fikk skulderen ut av ledd mot slutten av lørdagens kamp i Sandefjord. Mandag skal han til ytterligere undersøkelse. Blant annet skal det tas MR-røntgen av toppscoreren.

I Godset-leiren hersker usikkerheten rundt hvor lenge Pedersen eventuelt er satt ut av spill.

– Det er litt for tidlig å si noe om akkurat nå. Han skal til MR i dag. Det er alltid litt smertefullt når skulderen går ut av ledd, men vi skal gi beskjed senere om utviklingen, sa Strømsgodsets sportssjef Jostein Flo til NTB mandag morgen.

Ikke brudd

De første røntgenundersøkelsene på Tønsberg sykehus lørdag kveld viste at det ikke var snakk om noe brudd og at skulderen var i posisjon igjen.

Hovedpersonen er samtidig ikke spesielt optimistisk.

– Jeg vet jeg kommer til å være ute i alle fall noen uker, men jeg er spent på hva det er for noe, ja, sier Marcus Pedersen til Drammens Tidende.

Han beskriver skaden slik overfor lokalavisen:

– Da jeg lå på banen kjentes det ut som om den (skulderen) var ute av posisjon. Jeg følte jeg klarte å trykke den på plass, men så glapp den bare inn og ut hele tiden.

Sliter sportslig

Pedersen-skaden er ikke godt nytt for et Strømsgodset-lag som sliter sportslig.

Mannskapet til Bjørn Petter Ingebretsen tar imot Vålerenga med Ronny Deila som trener kommende helg. Deila har et spesielt forhold til klubben han førte til seriemesteskap i 2013.

Godset havnet på den utsatte kvalifiseringsplassen i Eliteserien etter 1-2-tapet for Sandefjord lørdag.