Marcus Pedersen sliter med skade

Kan miste skjebnekampen

Røntgenundersøkelsene viste ikke tegn på brudd, men Pedersen er likevel ikke optimistisk.

SKADET: Marcus Pedersen måtte av med skade i kampen mot Sandefjord. Nå kan han også miste helgens kamp mot Vålerenga. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix
SKADET: Marcus Pedersen måtte av med skade i kampen mot Sandefjord. Nå kan han også miste helgens kamp mot Vålerenga. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Strømsgodsets toppscorer Marcus Pedersen er fortsatt et usikkert kort til skjebnekampen mot Vålerenga på Marienlyst kommende lørdag.

Pedersen fikk skulderen ut av ledd mot slutten av lørdagens kamp i Sandefjord. Mandag skal han til ytterligere undersøkelse. Blant annet skal det tas MR-røntgen av toppscoreren.

I Godset-leiren hersker usikkerheten rundt hvor lenge Pedersen eventuelt er satt ut av spill.

– Det er litt for tidlig å si noe om akkurat nå. Han skal til MR i dag. Det er alltid litt smertefullt når skulderen går ut av ledd, men vi skal gi beskjed senere om utviklingen, sa Strømsgodsets sportssjef Jostein Flo til NTB mandag morgen.

Ikke brudd

De første røntgenundersøkelsene på Tønsberg sykehus lørdag kveld viste at det ikke var snakk om noe brudd og at skulderen var i posisjon igjen.

Hovedpersonen er samtidig ikke spesielt optimistisk.

– Jeg vet jeg kommer til å være ute i alle fall noen uker, men jeg er spent på hva det er for noe, ja, sier Marcus Pedersen til Drammens Tidende.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer