Kan miste synet

Liverpool-spiller fikk spark i øyet mot Benfica.

(Dagbladet.no:) Liverpools 21 år gamle midtbanespiller Mohamed Sissoko står i fare for å måtte legge opp.

Sesongen er sannsynligvis over for malieren, og i verste fall kan landslagsspilleren komme til å miste synet etter at han ble truffet i øyet av en støvel tirsdag kveld.

Det var Benficas Beto som var uheldig og traff Sissoko, brasilianeren beklager hendelsen til BBC.

- Jeg mente ikke å skade ham, det var en 50/50-duell som det er hundrevis av i en fotballkamp, sier Beto.

- Dessverre ble han skadet, jeg håper han blir frisk igjen snart, sier midtbanespilleren.


Skade på netthinna
En talsmann for Liverpool sier til lokalavisen Liverpool Daily Post at netthinna på Sissokos høyre øye har fått en skade.

- Mohamed ble undersøkt onsdag morgen, og det har blitt bekreftet at han har en øyeskade. Akkurat nå ser han dårlig, men vi kan ikke si noe sikkert før han har vært hos øyespesialister i England, forteller han.

Legen som behandlet Sissoko etter kampen i Lisboa, er også usikker på hvor mye spillerens syn vil bli redusert på høyre øye.

- Synet kan bli redusert med 20% eller 80%, vi vet ikke ennå. Om noen dager vil man kunne si det mer sikkert, forteller doktor Joao Paco til BBC.

UT PÅ BÅRE: Liverpools Mohamed Sissoko fikk et spark i øyet, og måtte bæres ut mot Benfica. Nå står han i fare for å miste synet. Foto: AP/Scanpix
UT PÅ BÅRE: Liverpools Mohamed Sissoko fikk et spark i øyet, og måtte bæres ut mot Benfica. Nå står han i fare for å miste synet. Foto: AP/Scanpix Vis mer


Ut etter 35 minutter
Det skjebnesvangre sparket traff Liverpool-spilleren i første omgang, og Sissoko var allerede på vei til sykehus da Benfica scoret like før slutt.

Portugiserne vant 1-0, og har dermed et godt utgangspunkt før returmøtet på Anfield 8.mars.

Der må Liverpool etter alt å dømme klare seg uten midtbanespilleren fra Mali.