- Kan nesten garantere at det ikke skjer

Thorstvedt om Chelseas våte drøm.

SER DU PÅ MEG, BALL?: Jose Mourinho er i sentrum av begivenhetene igjen. Det pleier å gå gullegodt når laget hans leder på julaften.
Foto: Scott Heppell / AP Photo / NTB Scanpix
SER DU PÅ MEG, BALL?: Jose Mourinho er i sentrum av begivenhetene igjen. Det pleier å gå gullegodt når laget hans leder på julaften. Foto: Scott Heppell / AP Photo / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Fotballstudio kl. 13.45: Chelsea - West Ham

(Dagbladet:) «I'll have a blue christmas», sang Elvis Presley, og hvis det stemmer at han fortsatt lever, så bør vi lete etter ham i Vest-London denne jula.

Jose Mourinhos Chelsea er så solide og så imponerende at stadig flere stiller kvadruppelspørsmålet:Kan de blåkledde vinne både ligaen, FA-cupen, ligacupen og Champions League?

- Ja, de er sterke nok til det, sa Stokes manager Mark Hughes etter at laget hans mandag tapte 0-2 mot Chelsea, ifølge Daily Telegraph.

- Jeg tror det er mulig. Jeg har ikke lyst til å si at det er noe vi kommer til å klare, men vi vil prøve, sier ligalederens midtbanekoloss Nemanja Matic til The Guardian.

Julestatistikken Tabellen idet vi spiser ribbe viser at Mourinhos menn har tre poengs luke til Manchester City. Da snakker vi om et City i fryktinngytende form: De lyseblå har vunnet seks kamper på rad i serien.

Men så er det Mourinhos statistikk, da. Dette er åttende gang portugiseren har ledet et lag til topps idet julehøytida setter inn. De sju foregående gangene det har skjedd - med Porto (jula 2002 og 2003), Chelsea (2004 og 2005), Inter (2008 og 2009) og Real Madrid (2012) - har Mourinho endt opp som den store vinneren også til slutt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer