Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kan selge «Benkham»

Onsdag satt David Beckham på benken. Nå skal United være villig til å selge innbytteren om han ikke skriver ny kontrakt før sommeren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

The Sun skriver at Manchester United vil selge Beckham hvis han ikke signerer ny kontrakt med klubben før neste sesong. Uniteds ledelse har rett og slett ikke råd til å la landslagskapteinen forlate klubben gratis etter neste sesong.

Uniteds skrekksenario er at Beckham nekter å forlate klubben og samtidig nekter å skrive under på en ny kontrakt. Da kan han forlate Manchester som Bosman-spiller i 2003, og klubben går dermed glipp av rundt 500 millioner kroner.

Beckham har blitt enig med United om en ukelønn på 1 million kroner i uka i fire år. Men partene står fortsatt langt fra hverandre på spørsmålet om hvor stort utbytte Beckham skal ha på salg av rettigheter og merkevarer.

Dersom United bestemmer seg for å selge stjernen, er Milan favoritten til å sikre seg Englands landslagskaptein. Italienerne har to ganger tidligere prøvd å kjøpe Beckham, og har tilbudt ham rundt 1,5 millioner i uka.

Kanskje Uniteds sjanser for å få Beckham til å forlenge kontrakten svekkes ytterligere så lenge han blir plassert ved siden av Ole Gunnar Solskjær på benken.

(Dagbladet.no)

BENKEVENNER: Ole Gunnar Solskjær og David Beckham sammen på benken under Manchester Uniteds kamp mot Boavista onsdag.Foto: SCANPIX / EPA
Hele Norges coronakart