- Kan spare 2,7 millioner på lønnskutt

Men Lyn skylder mellom 10 og 14 mill.

TØFFE DAGER: Lyn-direktør Erik Langerud i Lyns lokaler på Ullevål Stadion i ettermiddag. Lyn Oslo ber kreditorene om betalingsstans for all gjeld klubben har pådratt seg. I tillegg vil klubben redusere lønnen med 10 prosent.
Foto: Morten Holm / SCANPIX
TØFFE DAGER: Lyn-direktør Erik Langerud i Lyns lokaler på Ullevål Stadion i ettermiddag. Lyn Oslo ber kreditorene om betalingsstans for all gjeld klubben har pådratt seg. I tillegg vil klubben redusere lønnen med 10 prosent. Foto: Morten Holm / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| ULLEVAAL (Dagbladet.no): Lyn-direktør Erik Langerud gjorde i ettermiddag rede for den vanskelige situasjonen klubben er oppe i.

I en pressemelding tidligere i dag opplyste klubben at den står overfor den kanskje tøffeste økonomiske situasjonen noensinne. Klubben ber nå kreditorene om betalingsstans for all gjeld den har pådratt seg. I tillegg vil Lyn redusere lønnen med 10 prosent.

- Vi har bedt om betalingsstans hos kreditorene fram til midten av september. Da vil vi ha et bedre bilde av hvordan situasjonen er, sier Erik Langerud.

Han har ikke snakket med kreditorene om betalingsstans ennå, men sier det er sendt ut brev om situasjonen. Langerud bekrefter samtidig at Atle Brynestad, gjennom CG Holding, er en av de store kreditorene.

- Vi har selvfølgelig hatt tettere dialog med enkelte kreditorer. Noen er mer fleksible enn andre. Det avhenger også av deres egen situasjon. For oss er det uansett å behandle alle kreditorer likt, sier Langerud.

- Kan dere gå konkurs?

- Både ja og nei. Aksjeselskapet som er ment å finansiere klubben kan gå konkurs, og da vil finansieringen for klubben opphøre, sier Langerud.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer