- Kan spille til jeg er 50

Men Johnny Jensen (39) frykter 40-årskrisa.

KLUBBEN I JOHNNYS HJERTE: Håndballspiller Johnny Jensen sier til Dagbladet at Sandefjord alltid vil være klubben i hans hjerte. Foto: Roger Fosaas/ Stella Pictures
KLUBBEN I JOHNNYS HJERTE: Håndballspiller Johnny Jensen sier til Dagbladet at Sandefjord alltid vil være klubben i hans hjerte. Foto: Roger Fosaas/ Stella Pictures Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Her kan du stemme på klubben i ditt hjerte:

OSLO (Dagbladet): Johnny Jensen (39) spilte sitt forrige mesterskap for håndballgutta i 2009. Mange hadde avskrevet forsvarskjempen, men etter et langt avbrekk meldte han seg i høst tilgjengelig til EM i Serbia på nyåret.

Jensen gjorde comeback på landslaget i Bring Cup i starten av november. Til tross for at han nærmer seg 40 år - vil ikke Jensen si at han begynner å nærme seg tampen av karrieren.

- Jeg har spøkt med at jeg spille til jeg er 50. Akkurat nå fungerer kroppen overraskende bra, men det er kanskje 40-årskrisa som skal ta knekken på meg, sier Johnny Jensen til Dagbladet.

- Jeg merker jo at mange av unggutta vil tøffe seg, men da er det bare å være ekstra tøff tilbake, sier Jensen.

Etter 11 år i tysk håndball vendte han hjem til Norge og Nøtterøy i 2010. I fjor rykket klubben opp til eliteserien og Jensen føler at han har fått god matchtrening etter at han returnerte hjem.

- Sandefjord er klubben min - Jeg hadde aldri trodd det skulle bli så mye spill etter at jeg kom tilbake til Norge. Jeg har lenge slitt med vonde knær, og planen var å starte et prosjekt med Nøtterøy, sier Jensen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer