Kan spolere Carews comeback

Superspissen Samuel Eto'o kan skape trøbbel for John Carews framtid i Valencia.

- Valencia har igjen kastet sine øyne på Samuel Eto'o, skrev lokalavisa Levante i går. Real Mallorca-spissen ble kåret til årets spiller i Afrika i fjor, og scoret 17 mål i La Liga.

De spanske mestrene jaktet på kameruneren også i fjor sommer, men da manglet det penger. Nå har klubbens nye majoritetseiere, Solér-familien, solgt deler av hjemmearenaen Mestalla til hotellutbygging. Det gir 18 millioner euro (cirka 147 mill.kr.) i kassa, men økonomien er ikke bedre enn at de fremdeles må kvitte seg med spillere for å hente nye.

-  Krever stjerne

-  Folket krever en stjerne. Nå har det gått tre år uten at klubben har skaffet noen store forsterkninger, sier journalist Moses Dominguez i Valencia-avisa Levante til Dagbladet.

Den gamle Valencia-bossen Rafael Benitez (Liverpool-aktuell) leide Carew ut til Roma. Men etter at Claudio Ranieri (eks-Chelsea) tirsdag ble ny sjef, er sjansen for at Lørenskog-gutten blir i klubben betydelig større.

Ifølge Levante vil Ranieri la de utlånte spillerne få vise seg fram i sesongoppkjøringa som starter i midten av juli. Samtidig ønsker han å forsterke laget med en ny spiss og to flankespillere.

Tyrkisk interesse

Den tyrkiske avisa Hurriyet brukte i går en hel side på å fortelle sine lesere at nettopp Carew skal være øverst på ønskelista til Besiktas foran neste sesong. Klubben ansatte tidligere Real Madrid-sjef Vicente del Bosque som ny manager tirsdag, og skal ha gitt klubben beskjed om at angrepet skal forsterkes.

Ifølge avisa skal del Bosque derfor gitt klubben beskjed om å følge opp interessen de lenge har hatt for Carew.

-  At det skal være interesse fra Tyrkia er ikke nytt for meg, meg selv om vi ikke avviser noe før vi har sett hva det innebærer, så er nok ikke Tyrkia mest interessant, sier Carew-agent Per A. Flod til Dagbladet.

VALENCIA-AKTUELL: Real Mallorca og Kameruns Samuel Eto'o er linket til Valencia igjen.