- Kan ta igjen Chelsea

Jamie Carragher har trua på Liverpool.

Chelsea går fra seier til seier, og leder den engelsk eliteserien med 16 poeng. Men Liverpool-stopper Jamie Carragher har ikke gitt opp.

Søndag innkasserte Chelsea sesongens 20. seier av 22 mulige da de slo bunnlaget Sunderland 2-1 borte. I og med at Manchester United snublet i lokaloppgjøret mot Manchester City, har dermed de regjerende mesterne et forsprang på 16 poeng.

Liverpool er nummer tre, kun ett poeng bak United. Men John Arne Riise og co. har to hengekamper til gode, og vil med seks poeng i de to være 11 poeng bak Chelsea om de tar like mange poeng i de ordinære rundene framover.

Og 11 poeng tror forsvarsesset Jamie Carragher det er mulig å ta igjen - selv om han innrømmer at det kommer til å bli vanskelig.

- Jeg er helt sikker på at den dagen vi vinner tittelen kommer. Men den kan bli vanskelig denne sesongen, men vi må fortsette å kjøre på - og håpe at Chelsea snubler, sier Carragher til Sky Sports.

Liverpool går inn i en viktig periode, og nå venter de tre store i løpet av en knapp måned: Manchester United (borte), Chelsea (borte) og Arsenal (hjemme).

(ANB)

STORT FORSPRANG: Jamie Carragher mener Liverpool kan ta igjen forspranget Didier Drogba og Chelsea har skaffet seg.