- Kan ta medalje

Trener Sture Fladmark mener Lyn har mulighet på Tippeliga-medalje. Les nettmøte-svarene!

Lyn er årets overgangsvinner i Tippeligaen. Med Tommy Berntsen, Steven Lustü, Thomas Lagerløf og Jonny Hanssen i stallen blir Oslo-laget av mange plukket ut som ligaens outsider.

Også trener Sture Fladmark har god tro på årets Lyn-utgave. Han utelukker ikke at det kan bli medalje på de røde, hvite og blå hvis alt går veien fra start av.

- Får vi en kjempestart så er det ikke usannsynlig, men det er ikke noe vi sikter oss inn på i utgangspunktet, svarte Fladmark på spørsmål fra Even.

Lyn serieåpner borte mot Bryne på søndag. Lyn-treneren forventer seg en knallhard batalje på Jæren.

- Det blir krig. Det er det vi innstiller oss på, sier Fladmark til Dagbladet.no.

- Hvordan passer det Lyn?

- Vi vil jo helst spille fotball vi, men finspillet for vi ta etter hvert.

Det er liten tvil om at Fladmark helst bør ha en god Tippeliga-start. Mange mener Fladmark uten tvil er den Tippeliga-treneren som sitter mest utrygt i sjefsstolen.

Og han er forberedt på at kritikerne vil rope høyt hvis resultatene uteblir for Lyn.

- Men sånn er det vel i alle lag og for alle trenere, sier Fladmark.

Tippeligaens yngste trener tok over hovedtrenerjobben da Stuart Baxter forsvant til jobben i det engelske fotballforbundet.

- Jeg føler jeg har den tilliten jeg trenger, men hvis det skulle komme inn en ny så skal ikke jeg stå i veien. Jeg ble bedt om å gjøre en jobb, og den prøver jeg å gjøre så godt jeg kan, sier Fladmark.

Fladmark kjenner Oslo-klubben godt etter 12 års tjeneste som spiller og trener. På dagens nettmøte fikk han spørsmål om hva han husker best fra Lyn-tida, hvordan han ser på årets Lyn-utgave og hvordan støyen rundt klubben har virket før sesongstart.

Les svarene fra dagens nettmøte!

LYN-KARRIERE:</B> Sture Fladmark er Tippeligaens yngste trener. Foto: SCANPIX