Kan tape millioner

Sport- og spesialreiser taper millioner hvis de mister samarbeidet med Norges Fotballforbund etter svaretbørs-skandalen.

- Det vi har fått brakt på det rene, er at Sport- og Spesialreiser har sikret seg billetter via andre kilder enn Norges Fotballforbund. Dette er et grovt brudd på alle avtaler vi har inngått. Vi slår hardt ned på denne slags undergraving, varsler generalsekretær i Norges Fotballforbund, Karen Espelund, til Aftenposten.

Reiseselskapet, som har fått eksklusiv avtale om salg av 2 640 EM-billetter fra Norges Fotballforbund, risikerer nå å tape betydelige inntekter. Selskapet har blant annet ansvaret for reisene til Norges Fotballforbund, en kontrakt alene verdt 15 millioner kroner. Skulle samarbeidet rakne, vil selskapet, med en omsetning på 93 millioner, miste sin tyngste kunde.

- Konsekvensene har vi ikke tatt endelig stilling til. Men det vil komme en reaksjon. I samråd med forbundets juridiske forbindelser, tar vi i dag avgjørelsen om linjene for det videre samarbeidet, forteller Espelund.

Ett av vilkårene i billettkontrakten var at Sport- og Spesialreiser fraskrev seg muligheten til å handle billetter med andre leverandører.