SUPER-SUPPORTER: Anja Edin var Storhamar-spiller, men med i heiagjengen da Gro Hammerseng vant Champions League med Larvik i Pamplona i mai 2011. Nå er de lagvenninner og klare for semifinalen mot slovenske Krim.  Foto: Arnt E. Folvik
SUPER-SUPPORTER: Anja Edin var Storhamar-spiller, men med i heiagjengen da Gro Hammerseng vant Champions League med Larvik i Pamplona i mai 2011. Nå er de lagvenninner og klare for semifinalen mot slovenske Krim. Foto: Arnt E. FolvikVis mer

Kan trenge barnevakt under Champions League-finalen

For nå vil Gro og Anja vinne sammen.

STOCKHOLM (Dagbladet): Det hører med til sjeldenhetene at et barn trenger barnevakt fordi begge foreldrene er opptatt med å spille Champions League-finale.

Men det kan bli tilfellet i vår, hvis Larvik slår slovenske Krim i semifinalen. For selv om Gro Hammerseng (32) definitivt har utelukket landslagscomeback på grunn av sønnen Mio, satser både hun og forloveden Anja Edin (30) for fullt med klubblaget.

- Jeg er fullt motivert for å satse nå, så jeg gleder meg både til det som kommer i Champions League og neste sesong, sier Hammerseng til Dagbladet.

- Dere har en god mulighet i Champions League?

- Ja, vi har det. Vi har heldigvis klart å sette oss i en sitasjon hvor alt ligger åpent og i våre egne hender, så jeg gleder meg veldig.

- Det ville vel vært spesielt å vinne sammen med Anja også?

- Ja, det hadde vært veldig moro, det. Det er mye bedre stemning i «heimen» når vi vinner enn når vi taper, sier Gro.

Larvik har vunnet Champions League én gang tidligere - for to år siden. Da var Anja Edin Storhamar-spiller, men måtte nøye seg med å være supporter og dele ut seiersklemmer etter at Hammerseng og Larvik slo spanske Itxako.

I år kan de altså spille finale sammen. Dersom de slår Krim, møter de vinneren av rumenske Valcea og ungarske Györ i finalen.

Hammerseng har kontrakt med Larvik ut neste sesong, og er ennå ikke helt sikker på hvor lenge hun vil forsette. Men hun utelukker ikke en forlengelse med Vestfold-klubben.

- Jeg tror ikke det blir mer enn ett eller to år til. Det blir nok maks ett eller to om jeg skal skrive ny kontrakt, sier hun.