Kan Uniteds nysignering stoppe «nummer 7- forbannelsen»?

Ingen har levd opp til nummeret etter at Ronaldo hadde det.

LEVERTE IKKE: Antonio Valenica, Michael Owen og Angel Di Maria hadde ingen suksess med draktnummert 7.  Foto: AP/NTB Scanpix
LEVERTE IKKE: Antonio Valenica, Michael Owen og Angel Di Maria hadde ingen suksess med draktnummert 7. Foto: AP/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Følg Manchester United - Tottenham i Dagbladets Fotballstudio fra 13.45!

(Dagbladet): Memphis Depay har tatt over draktnummer 7 etter at Angel Di Maria forlot klubben denne uka. Sistnevnte føyde seg inn i rekken av spillere som ikke har klart å leve opp til det som forventes når du skal bære det ikoniske nummeret i Manchester United.

- Jeg vet hva det betyr å bære drakt nummer 7. Ronaldo fortalte med hvor viktig det er. Jeg ønsker å bære nummeret og hjelpe klubben så godt jeg kan. Klubben ønsker også at jeg skal bære nummeret, og jeg håper at jeg kan leve opp til det, uttalte Di Maria til klubbens hjemmeside da han kom til Manchester.

Etter en pangstart med imponerende spill, endte det med at argentineren forlot klubben etter én fattig sesong, uten å ha imponert over tid.

Mange ikoner George Best, Bryan Robson, Eric Cantona, David Beckham og Cristiano Ronaldo har alle hatt 7 på ryggen i løpet av sine Manchester United-karrierer. Men etter at Ronaldo forlot Old Trafford i 2009, er det få spillere som har levert med trøyenummeret.

Michael Owen overtok nummeret etter Cristiano Ronaldo. Angriperen fikk litt over 30 kamper for de røde i løpet av tre sesonger. Selv om han ble nærmest udødeliggjort av United-fansen etter at han senket naborival City i en 4-3-thriller i hans første sesong, var han ikke i nærheten av å bli noen stor suksess.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer