Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kan være ferdig i RBK

RBK-vingen Pål André Helland har fått to tilbud fra utlandet og er i tankeboksen om veien videre, ifølge Adresseavisen.

USIKKER FREMTID: Rosenborgs Pål André Helland vurderer tilbud fra utlandet og kan være ferdig i trønderklubben.
Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix
USIKKER FREMTID: Rosenborgs Pål André Helland vurderer tilbud fra utlandet og kan være ferdig i trønderklubben. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix Vis mer

29-åringen har ett år igjen av kontrakten med Rosenborg, men ifølge avisen har han fått to konkrete tilbud fra utenlandske klubber.

Det ene tilbudet skal dreie seg om den svenske toppklubben IFK Norrköping. Det andre skal være mer av det eksotiske slaget, ifølge Adresseavisen.

- Det er vel over femti prosent sannsynlighet for at jeg blir værende i Rosenborg. Jeg har kontrakt der, men du vet aldri. Tidligere hadde jeg visst. Nå er det litt mer «i mørket» hva som skjer. Og det er alltids folk som trenger en venstrebeint idiot, sier han til avisen.

Trønderen sier han måtte svelge tungt et par ganger etter at bronsen ble sikret i sesongens siste kamp på Lerkendal mot lillebror Ranheim 1. desember. Han sier klubben og Lerkendal har betydd mye for ham.

På spørsmål om hvordan kampen kunne ha vært hans siste kamp, siden han har ett år igjen av sesongen, svarer Helland:

- Det er litt på grunn av situasjonen slik den har vært. Veien videre er litt uavklart, rett og slett. Og det er flere rundt det bordet, det gjelder ikke bare meg. Vi får finne ut hva vi vil med hverandre. Så blir vi vel enige etter hvert.